SONBAHAR SEZONUN EN GÜZEL RENGİ: KAHVERENGİ

SONBAHAR SEZONUN EN GÜZEL RENGİ: KAHVERENGİ

Sonbahar rengi denildiğinde akla gelen ilk renkler kahve tonları; 

Yaz biterken doğa da sarılara, turunculara bürünüp sıcacık renkli bir görsel şöleni başlatıyor. Sararan, kızaran ve dökülen yapraklar göz alıcı görüntüler oluşturuyor. Dünyanın bazı yerlerinde ise bu renkler modanın renkleriyle buluşarak daha da etkileyici bir hale bürünüyor.Yakın zamanda sosyal medyada, rahat stil paylaşımlarında ve ilham verici içeriklerinde yerini alan sonbahar kahvesi trendi, koyu kahverengi şişme montlar, eşsiz trençkotlar, rahat pantolonlar ve baktığımız her yerde karşımıza çıkan kahve tonlarındaki trikolarla, kahverengi bir kez daha 2021 sonbahar kombinlerinin vazgeçilmezi olduğunu gösterdi.
Sizin için seçtiğimiz farklı kahverengi kıyafetlerle nasıl harika kombinler yapabileceğiniz hakkında fikir edinmek için yazımızı okumaya devam edin.

En rahat kombin rengi kahverengi;

Yaz mevsiminin bitmesiyle başlayan sonbahar sezonu, renkleri ve modasıyla herkesi büyülemeyi yine başardı. Çikolata kahvesi tonlarının her zaman kolay kombin rekleri olması sonbahar modasını bir kez daha karşımıza çıkardı. Diğer renklerin aksine kahve tonları  gardolaplarımızı daha kolay şenlendirmeye devam ederken, Meysadesign olarak sizlere sunduğumuz kombin önerileriyle her zaman bir adım önde olacaksınız ve her zamankinden daha mutlu hissedeceksiniz.
 
 

 

Etiketler: sonbahar sezonu, kış sezonu, sonbahar renkleri
Kasım 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR